Kill.Switch

 2010.07.04. 03:11

Van egy viszonylag népszerű metalcore zenekar, a Killswitch Engage, amit a személyes kedvenceim közé szoktam sorolni. Nem tudom, ismeritek-e ezt a műfajt, de ha körül kellene írnom, leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, amikor Dávid egy teli vizesflakon frekventált fel-le mozgatásával próbál rábírni arra, hogy verbálisan bálványozzam. Amúgy a bejegyzésnek nincs semmi köze a Killswitch Engage-hez, meg a metalcore-hoz. Sőt, még a Dávidhoz sem.

Dióhéjban annyi történt, hogy a Mendlik Bálint a hozzá nem értők naivitásával azt hitte, hogy a kusza kábelrengetegből ő bizony komoly internetes hálózatot fog létrehozni...

Bálint akkorát bukott, mint Ikarosz, amikor közel repült a Naphoz. Viszont John McClane elbújhatna mögötte bátorság tekintetében. Példa nélkül álló, hogy egy olyan javíthatatlan művészlélek, mint M. Bálint, alámerüljön a technika lélektelen mocskába.

Sőt, hajózzunk még magasztosabb vizekre: Mendlik Bálint olyan, mint a 300 spártai a Thermopülai szorosnál. Kivéve, hogy míg görög föld hősei holtukig harcoltak a hazáért a megszálló perzsák ellen, Bálint csak szimplán tönkrevágta az internetet.

De mi lenne, ha Mr. Beannel hasonlítanánk össze?


A bejegyzés trackback címe:

https://peopleteam.blog.hu/api/trackback/id/tr782127951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása