Esti program -Tudósítás

 2011.07.29. 12:30

 A meglepetésprogram az utolsó pillanatig lekötötte a figyelmünket, mivel rajtunk múlt, hogy Johnny Depp kiszabadul-e, vagy sem.

Szerencsére a csapatok kirakták a 25 szóból álló mondatot, így megmentették Johhnyt a biztos haláltól. Miután az emberek visszatértek a focipályára, csak akkor kezdődtek az igazi izgalmak. Láthatták, hogy milyen veszélynek voltak kitéve a műsorban szereplő tanárok, és az ő testüket is átjárta az adrenalin. Mert tűzzsonglőrködés volt a meglepetésműsor. Négy tanár vett részt benne. Különböző eszközökkel, többek között lángoló fegyerekkel, botokkal és láncon lógó, égő golyókkal kápráztatták el a közönséget.

A nézőket körülvevő vaskerítésre kitehettek volna egy „dangerous” feliratú táblát, mert a műsorszámban volt egy olyan rész is, ahol hozzávágták a láncos golyókat a kerítéshez.

A tömeg felkiáltott, és folytatódott a show. Az ominózus golyót Anti mellkasa fölött is táncoltatták, amit az emberek visszafolytott lélegzettel figyeltek, nehogy valami végzetes hiba csússzon a számításaikba.

Az előadás végén volt egy szimulált harc, ami szintén nagy sikert aratott.
Utána jött az, ami nem mindenkinek tetszett, mert a 15 év alatti gyerekeknek menniük kellett aludni. A Hangár bejáratánál várta az idősebb korosztályt Bogi, Macsek és Kitty, akiknél volt egy lista nevekkel, azokról, akik elmúltak 15 évesek. Miután a megfelelő emberek bejutottak, kezdetét vette a hangos taps és nevetés. Anti volt a fellépő a Stand Up Comedy színpadán.

Egyetemi éveiből ismerhettünk meg pár sztorit. Többek között: mesélt a szobatársáról, aki nem éppen volt társasági embernek mondható, mert egész nap a számítógépe előtt görnyedt (hiszen programozó volt). Szerepeltek még az előadásában csótányok és poloskák, akik ellen szó szerint háborút indítottak a kollégium lakói, Bakancsok és Lángszórók névvel. De ezeket csak azok tudhatják igazán, akik részt vettek a műsoron. A közönség nagyon jól szórakozott, rengeteget kacagott a poénokon, mert – bár Anti még kezdőnek számít ebben a szakmában –, rendkívül jól szerepelt. Ezúton is gratulálunk neki.

Veres Dia 


Címkék: gyerekek nyár tábor people team tábor kecskenewsás

A bejegyzés trackback címe:

https://peopleteam.blog.hu/api/trackback/id/tr83217833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása