Gyurcus & Borzas

 2011.07.23. 12:26

 Bizonyára mindenki ismeri Gyurcust és Borzast, az újságíró szekció két vezéralakját. Minden káros szenvedélytől mentesek, és tökéletesen beleélik magukat a tanár és médiamókus szerepbe.

Mintha angyalok lennének. Akik csak így ismerik őket, el sem tudnák képzelni, milyenek a PEOPLE TEAM határain kívüli világban. Gyurcus igazán nyugodt embernek mondja magát, és az első pár óra alapján annak is tűnik, soha nem kiabál, sőt, még hangosan beszélni sem hallottam.

Tehát a fennhangon történő parancsolgatás Borzasra hárul. Kérdéses, hogy így, nők nélkül is fent tudják-e tartani az eddigi rendszert. A harmadik tábori héten kiderül.

Nekem volt szerencsém találkozni velük PEOPLE TEAM-es kereteken kívül, a bandájuk koncertjén. Az MSN-en történő meghívás mellé kaptam egy kis útbaigazítást, hogy megtaláljam a Buda egyik sötét utcájában elrejtett stúdiót. Mikor beléptem a barátnőmmel, rögtön megláttuk őket.

Igazi sztárok módjára álltak a tömeg előtt, és kisebb várakozás után sikerült összeszedniük a banda összes tagját. Első hallásra kicsit megijedtünk a zenéjüktől, de hamarosan az első sorban ugráltunk. A közönség nagyon élvezte a produkciót, a tombolás közepette sikerült egy kis balesetet is okozni.

Borzasnak valahogy felszakadt a szemöldöke, ám a fájdalmakon hamar segített egy zsepi és egy ragtapasz. Nekünk sajnos viszonylag hamar haza kellett mennünk, de maradandó emlékekkel távoztunk.

Gyuritól azt a parancsot kaptam, hogy ezek a PEOPLE TEAM táborozói számára nem publikus információk. Lehet találgatni, mi az, amit el kell titkolni előletek, de nem mondhatom ki nyíltan az igazságot. Megpróbálhatjátok kifaggatni őket, milyenek is a valóságban, de legegyszerűbb mód az, ha valahogyan ti is eljuttok egy koncertjükre.

Füle Zsófi

 


Címkék: gyerekek nyár tábor people team tábor kecskenewsás

A bejegyzés trackback címe:

https://peopleteam.blog.hu/api/trackback/id/tr213217815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása