Züllés - riport

 2011.07.27. 12:31

 

A PT-ben mindig is divat volt, hogy ellenszegüljünk a szabályoknak. Ezekről próbálok írni egy kb.  1800 karakteres, de velős gyűjteményt.

 

A gyakoribb „szabálysértések” egyáltalán nem „főbenjáróak”. A „főbenjáró bűnök” közé azokat sorolnám, amelyeket Ater ír le mindig az Utolsó levél a tábor előtt című e-mailben. Például ilyen az atomreaktor tartása az ágy alatt (pedig be se fér az ágyneműtartóba), a svájci kakukkos óra üzemeltetése a tábor vagy a szobák területén belül (ha valaki nem tudná, a kakukk veszélyes madár, bárkit megmarhat), még ide sorolnám az alsógatya/tanga fagyasztását is (ezt inkább nem részletezem).

A tényleg rendszeresnek mondható „gaztettek” a büféből kivitt kaja (ma reggel például egy komplett reggelit vittem ki a pólóm alatt, csak hogy magamból induljak ki), elég gyakori a trambulinon szaltózás, a házi koszt szobába vitele (ennek eredményei a jól ismert „szakállas pizza” és „sétáló fasírt”), és szétszórása (például csipsz esetén), az ágyak egymás mellé tolása (főleg, hogy nemileg elkülönített szobák, sőt épületek vannak, és elég gáz lenne, ha... de amúgy az nem akkora baj, ha egy másik neművel teszitek ezt, végülis nehezen, de megoldható), a tanárok/mókusok/kismókusok lemagázása (erre nagyon meg tudnak sértődni), Ater vagy Szilvi zaklatása telefonon vagy SMS-ben (például: „Kedves Ater! A gyerekem éhezik, két hete ötforintos leveseken él”), éjszakai ramazuri, üvöltözés (ezt tényleg ne csináljátok, mert bejön Macsek, és szétver egy esernyővel, saját példámból tanultam). Ezen bűncselekmények közül van olyan, amit csak mértékkel, de van olyan is, amit egyáltalán ne csináljatok. Mindenki gondolja végig, hogy melyik vétket melyik kategóriába sorolja. A saját érdeketekben!

Egyet jegyezzetek meg: én egyáltalán nem csábítok senkit tiltott dolgokra! A reggeli kivitelét sem gondoltam komolyan!

 

 

 Bálint Áron

 


Címkék: gyerekek nyár tábor people team tábor kecskenewsás

A bejegyzés trackback címe:

https://peopleteam.blog.hu/api/trackback/id/tr473217837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása